Engels

Een zonnige toekomst met JAB Beheer BV!

Vanuit onze projectadviezen kwamen wij zo vaak in aanraking met PV installatie, dat wij naast het advies tevens de installaties zijn gaan leveren en installeren. Wij hebben daarin een samenwerking met meerdere gerenommeerde bedrijven, die wij streng op de geleverde kwaliteit controleren.

Dat heeft ons al veel tevreden klanten opgeleverd en daar zijn wij trots op. Wij vinden een prettige samenwerking met onze klanten een must. Als er geen ‘klik’ is, gaan we niet samen verder. Misschien klinkt dat raar, maar we gaan wel voor 25 jaar met elkaar in zee, en dan moet er wederzijds vertrouwen zijn.

JAB Beheer schrikt overigens niet terug voor daken die door collega installateurs als ongeschikt worden betiteld; voor ieder probleem bestaat een oplossing! Zogenaamde “specials” kosten wel meer, dus rekenen we vooraf wel uit of het rendabel is, daarna is de keuze aan u.

Zeker nu de rentestand historisch laag is, is de interesse in zonnepanelen zeer groot. Wij rekenen u graag voor hoe snel u uw installatie terugverdient. U zult versteld staan van de gunstige resultaten.